top of page
U privé​

U wilt uw gezin beschermen, veilig wonen en een comfortabel leven opbouwen. Uw toekomst veilig stellen vindt u belangrijk. BEXzeker waakt erover dat uw gezin, uw gezondheid, uw bezittingen en uw toekomst optimaal verzekerd zijn. Want u en uw gezin verdienen de beste bescherming.

bexzchild.png
Uw onderneming

BEXzeker geeft u advies en begeleidt u in de bescherming van uw onderneming op cruciale momenten. We proberen ons in leven te houden in uw wereld: op de hoogte zijn van wat u doet, in welke sector u actief bent en waar u uw accenten legt, is heel belangrijk. Wij stemmen onze oplossingen af op maat van uw onderneming. Zo bent u zeker van de juiste waarborg en dekking.

bexzchild.png
U als ondernemer

Als ondernemer zijn u en uw zaak onlosmakelijk met alles verbonden. Een eigen zaak vraagt volledige toewijding en de nodige inspanningen om alles in goede banen te leiden. U concentreert zich het liefst op uw kernactiviteit, zorgt ervoor dat de risico's van uw onderneming zijn ingedekt, maar wat met uw persoonlijke bescherming, nu en in de toekomst? BEXzeker biedt u de nodige ondersteuning bij het inschatten van de risico's zodat u met een gerust gemoed kan ondernemen.

bexzchild.png
Uw zekerheid op maat

Voor bepaalde sectoren hebben we samen met een aantal vooraanstaande partners unieke waarborgen, dekkingen en pakketten samengesteld.

bexzchild.png
Contacteer ons voor een afspraak.

We komen graag langs om een plan op maat voor u op te stellen.

bottom of page